CRUISEREIZEN
Ontdek de wereld op een luxueuze manier met onze adembenemende cruises. Laat je verwennen door ongerepte uitzichten terwijl je geniet van eersteklas service en faciliteiten aan boord. Een onvergetelijke reis wacht op jou.
Klik Hier
DISNEY REIZEN
Betoverende avonturen wachten op je in de magische wereld van Disney. Ervaar de opwinding van betoverende parken, spectaculaire shows en ontmoetingen met geliefde personages. Laat je innerlijke kind herleven met onze Disney-ervaringen.
Klik Hier
USA ROADTRIPS
Stap in en laat de reis van je leven beginnen met onze op maat gemaakte USA-roadtrips. Verken de uitgestrekte landschappen, iconische steden en verborgen pareltjes van Amerika op jouw eigen tempo. Avontuur roept, ga de open weg op
Klik Hier
REIZEN OP MAAT
Droomreizen worden werkelijkheid met onze op maat gemaakte reiservaringen. Van exotische bestemmingen tot culturele ontdekkingen, wij creëren unieke reizen die aan al jouw wensen voldoen. Laat ons je inspireren en je meenemen op de reis van je leven.
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

Ons aanbod

CRUISEREIZEN

Ontdek de wereld op een luxueuze manier met onze adembenemende cruises.

REIZEN OP MAAT

Droomreizen worden werkelijkheid met onze op maat gemaakte reiservaringen.

DISNEY REIZEN

Betoverende avonturen wachten op je in de magische wereld van Disney.

USA ROADTRIPS

Stap in en laat de reis van je leven beginnen met onze op maat gemaakte USA-roadtrips.

Over ons

Welkom bij Walts Travel door travel Counsellors. 

Mijn naam is Jetsen en ik ben een Travel Counsellor samen met mijn vrouw Ellen vormen we Walts Travel. 

Of je nu van een romantisch uitje, een familievakantie of een solo-avontuur droomt, we zijn er om je bij elke stap te helpen. Van het vinden van de beste deals voor vluchten en hotels tot het aanbevelen van de topattracties en activiteiten op uw bestemming, we doe er alles aan om jouw reiservaring onvergetelijk te maken. 

We begrijpen dat elke reiziger uniek is en neem de tijd om naar jouw behoeften en voorkeuren te luisteren om zo een op maat gemaakt reisplan samen te stellen die aan uw budget voldoet en jouw verwachtingen overtreft. Met onze aandacht voor detail en toewijding aan uitmuntendheid, kan je er zeker van zijn dat elk aspect van jouw reis met de grootst mogelijke zorg en professionaliteit zal worden verzorgd.  

We hebben een expertise in cruises en Disneyreizen, maar je kan uiteraard ook bij ons terecht voor een reis op maat. Of het nu gaat om een reis met het gezin naar Walt Disney World Florida, een zakenreis naar Dubai, een citytrip in Europa of een heerlijk ontspannende cruise in de Caraïben, bij ons ben je aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor ons?

Het is belangrijk om je veilig en vertrouwd te voelen wanneer het aankomt op reizen. Persoonlijk advies is onze kracht en het welzijn van klanten staat centraal in alles wat we doen.

Client Testimonials

"Zeer goede ervaring Mooi uitgezochte skireis Bedankt"
Nele Janssens
"Dit is vakantie; er werd geluisterd naar mij, van het vertrek thuis tot in het hotel raken, museums geboekt. Alles is voor mij in orde gemaakt. Nu kan ik echt uitkijken om Madrid te bezoeken! En zelfs als daar iets moest gebeuren staan ze klaar. Meer dan dank u Jetsen om me zo goed te begelijden."
Christine Vleminckx
"Gemotiveerde en persoonlijke aanpak, fijn om zo een reis te boeken!"
Ivan Pelemans

Laat ons je reis plannen