DISNEY VAKANTIES

Ben je op zoek naar een magische vakantie die je meeneemt naar een wereld van verwondering en magie? Zoek niet verder dan Disney-bestemmingen! Van de betoverende kastelen van Disneyland in Californië en Disneyand in Parijs tot de spannende avonturen van Disney’s Animal Kingdom in Florida en DisneySea in Tokyo, er is voor elk wat wils in deze ongelooflijke parken.

Op Disney-bestemmingen kun je meeslepende werelden verkennen vol met geliefde personages. Van klassieke favorieten zoals Mickey Mouse en Assepoester tot nieuwere helden zoals Moana en Elsa. Maak een ritje in iconische attracties zoals Space Mountain of Splash Mountain, of ervaar een van de vele attracties, parades en shows die uniek zijn voor elk park.

Maar het plezier stopt niet bij de parken zelf. Verblijf in een van de vele Disney-resorts en -hotels, waar je kunt genieten van exclusieve voordelen zoals vroege toegang tot de parken, bijzondere dinerervaringen, prachtige zwembaden en zelfs speciale evenementen zoals vuurwerkshows en parades.

En vergeet de vele andere Disney-bestemmingen over de hele wereld niet! Droom weg op een Disney Cruise Line-vakantie en ontdek Castaway Cay, een van de privé-eilanden van Disney of ontdek de magie van Shanghai Disneyland. En wist je al dat Disney zelfs een hotel heeft in Hawaii?

Welke Disney-bestemming je ook kiest, je zult zeker herinneringen maken die een leven lang meegaan. Dus waar wacht je op? Boek vandaag nog je reis naar een Disney-bestemming en laat de magie beginnen!

© Disney, All Rights Reserved, Disney Entertainment

Disneyland Parijs

USA - Walt Disney World - Magic Kingdom Park (1)

Walt Disney World

SBC1-2x1.jpg

Disneyland Annaheim

hkdl-castle2

Hong Kong Disneyland

1310808905_0826ZZ_0651DZ-tint.jpg

Aulani Hawaï

004087-DCL-Q3_Key-Visual-16x9.jpg

Disney Cruise Line