Disneyland Parijs

Welkom in de magische wereld van Disneyland Parijs, waar je dromen tot leven komen! Of je nu op zoek bent naar spanning, entertainment of gewoon een beetje magie, Disneyland Parijs heeft het allemaal.

Het resort ligt net buiten Parijs en bestaat uit twee ongelooflijke themaparken: Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Beide parken bieden een scala aan spannende attracties, meeslepende shows en magische ervaringen die je zullen verwonderen. Van het ontmoeten van je favoriete Disney-personages tot het verkennen van de wereld van Star Wars, er is voor elk wat wils in Disneyland Parijs.

Wandel het Disneyland park binnen en je wordt getransporteerd naar een wereld van verwondering en magie. Stap onder het treinstation door en kom terecht op Mainstreet waar je gezellig kan winkelen, met als eindpunt het iconische Kasteel van Doornroosje in het midden van het park. Hier kun je alle klassiekers beleven, van attracties zoals It’s a Small World, Peter Pan’s Flight en Pirates of the Caribbean tot spannende attracties zoals Space Mountain, Indiana Jones and the Temple of Peril en Big Thunder Mountain Railroad, er is voor elk wat wils.

Walt Disney Studios Park is gewijd aan de filmwereld en biedt een meeslepende ervaring in de magie van films. Van spannende attracties zoals de Tower of Terror tot meeslepende ervaringen zoals Ratatouille: The Adventure, er is iets voor elke filmfan. Ontdek het nieuwe Themagebied: Avengers Campus.

Naast de attracties biedt Disneyland Parijs een breed scala aan entertainmentopties, van liveshows met geliefde personages als Mickey Mouse en Assepoester tot parades waarbij je door de straten danst. Sluit de dag af met een van de spectaculaire nachtshows met vuurwerk, zoals Disney Dreams. Als je met kinderen reist, zullen ze het geweldig vinden om hun favoriete Disney-personages te ontmoeten, zoals Mickey Mouse, Assepoester en Buzz Lightyear.

Disneyland Parijs draait niet alleen om de attracties en shows. Het park biedt ook een verscheidenheid aan eetgelegenheden, van snelle snacks en buffetrestaurants tot maaltijden met Disneyfiguren en gastronomische belevingen. Vergeet zeker ook niet om een bezoek te brengen aan Disney Village, hier bevinden zich enkele kwalitatieve restaurants.

Als u op zoek bent naar een overnachting, biedt Disneyland Parijs een scala aan hotels die tegemoetkomen aan verschillende budgetten en behoeften, van het luxueuze Disneyland Hotel tot het budgetvriendelijke Disney’s Hotel Santa Fe. Alle hotels zijn op wandelafstand van de Disneyparken. Bij Disneyland Parijs is een hotel meer dan een plek om te slapen, je kan er genieten van heerlijke maaltijden en krijgt een uur vroeger toegang tot de parken.

Dus kom en ervaar de magie van Disneyland Parijs, waar je dromen uitkomen en je fantasie geen grenzen kent. Met zoveel te ervaren en te ontdekken, is het de perfecte bestemming voor een magische vakantie dat je nooit zult vergeten.