Veilig en vertrouwd boeken

Het is belangrijk om je veilig en vertrouwd te voelen wanneer het aankomt op reizen. Persoonlijk advies is onze kracht en het welzijn van klanten staat centraal in alles wat we doen.

Jouw reis is in goede handen

Bij het boeken van een reis is het belangrijk om je reis onder te brengen bij iemand die je vertrouwt, waar je op kunt bouwen en die precies weet wat jij belangrijk vindt. “Walts Travel door Travel Counsellors” heeft alles op financieel, operationeel en juridisch gebied goed geregeld. Jij kunt jouw reis met een gerust hart door jouw persoonlijke Travel Counsellor laten boeken.

Financiële bescherming

Travel Counsellors is een financieel stabiele organisatie en is deelnemer IATA en aangesloten bij het GFG Garantiefonds Reizen waardoor uw betaalde reissom financieel gewaarborgd is.

Expert in reizen

Met een netwerk van 2.000 reisexperts wereldwijd is de beschikbare kennis oneindig. Onderling worden de beste tips en adviezen gedeeld, waardoor je een weloverwogen advies krijgt.

 
 

Insurance

Onze Travel Counsellors staan 24/7 voor hun klanten klaar en hebben een internationale Duty Office achter hen staan die alles wat er in de wereld gebeurt nauwlettend in de gaten houdt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.