Disneyland Anaheim

Disneyland is een magische plek waar dromen uitkomen. Het is dan ook geen wonder dat het een van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld is. Dit iconische themapark, gelegen in Anaheim, Californië, betovert al sinds 1955 bezoekers van alle leeftijden. Disneyland bestaat uit twee parken, het Disneyland Park en Disney California Adventure Park.

Vanaf het moment dat je Disneyland binnenstapt, word je getransporteerd naar een wereld van verbeelding, waar dromen tot leven komen. Wandel door Main Street USA en stap de snoepwinkel binnen of maak een ritje rondom het park met de Disneyland Railroad. Maak een boottocht door de jungle of Caraïben in Adventureland en reis door de ruimte in Tomorrowland en Galaxy’s Edge. In Fantasyland komen de klassieke sprookjes tot leven.

In Disney California Adventure Park rijd je op de spannendste rollercoasters en attracties. Het park biedt ook een breed scala aan entertainmentopties, van live-muziekoptredens tot shows in Broadway-stijl. Vergeet niet Cars Land te bezoeken waar je Bliksem McQueen, kan ontmoeten en tegen andere gasten kan racen doorheen Radiator Springs.

Disneyland biedt een verscheidenheid aan eetgelegenheden. Je kunt je tegoed doen aan de klassieke Amerikaanse keuken of genieten van exotische smaken van over de hele wereld. Geniet van gastronomische maaltijden of doe je tegoed aan verschillende snacks zoals churros, Dole Whip of de iconische pretzels in Mickey-vorm.

Een van de beste manieren om het meeste uit je Disneyland-ervaring te halen, is door in een Disneyhotel te verblijven. Zo blijf je in de buurt van de magie en kan je genieten van enkele voordelen zoals extra uren toegang tot het park en wake-up calls van Disney-personages.  Elk hotel biedt unieke voorzieningen en thema’s, zodat u het hotel kunt kiezen dat het beste bij uw stijl en budget past.

Disneyland is een magische bestemming die bezoekers de kans biedt om aan de realiteit te ontsnappen en zich onder te dompelen in een wereld van fantasie, avontuur en plezier. Met zijn betoverende attracties, meeslepende thema’s en unieke eetervaringen is het geen wonder dat Disneyland een geliefde bestemming blijft voor mensen van alle leeftijden.