Het Disney Cruise herfst / winter 2024 programma.

Goed nieuws! Disney Cruise line heeft zonet de bestemmingen van de herfst / winter 2024 bekend gemaakt.

Zo kan je het nieuwe privé eiland van Disney bezoeken: Lighthouse point. Of nog beter een cruise die op Castaway Cay en Lighthouse point stopt, fijn toch?

Hier alvast een overzicht, voor info, boekingen en gepersonaliseerd reisadvies, aarzel niet om me te contacteren!

Recente berichten

Deel dit bericht
Reistips

Ga mee op musical cruise!

Ga mee op een buitengewone reis vol muzikale wonderen terwijl we door de schilderachtige landschappen van Noorwegen en Schotland varen! Onze speciaal samengestelde Musical Cruise voor 2024 is de perfecte mix van melodieuze betovering en natuurlijke sereniteit, ontworpen voor zowel cruise- als musical liefhebbers.

Lees verder »
Reistips

Last minute deals bij Celebrity cruises:

Celebrity heeft een aantal nieuwe cruises open gezet voor februari en maart 2024, dit ter vervanging van de cruises die in Israël stoppen. Ik heb voor jullie in de aanbieding: Schip: Celebrity Infinity 2 februari 2024 – 10 nachten – Griekenland, Cyprus en Turkije – vanaf € 747 p.p.12 februari

Lees verder »
Reistips

Ga deze zomer nog op citytrip met de trein.

Op een citytrip gaan hoeft niet steeds met het vliegtuig of de auto, waarom niet eens de trein nemen? Plan dus alvast je vakantie voor deze nazomer – tickets zijn nu beschikbaar! En je weet het: hoe vroeger je boekt, hoe meer kans je hebt op de laagste prijzen. Voordeel aan reizen in september of oktober:

Lees verder »