Disneyland Hotel

Stel je een plek voor waar sprookjes tot leven komen, waar elk hoekje en gaatje doordrenkt is met magie en waar je elke ochtend ontwaakt met het gevoel dat er iets wonderbaarlijks op je wacht. Dat is precies wat het Disneyland® Hotel je te bieden heeft.

Na een grootschalige vernieuwing hebben zijn de deuren van het iconische 5-sterren hotel opnieuw geopend op 25 januari 2024. En geloof ons, het is betoverender dan ooit tevoren!

Waarom zou je kiezen voor het Disneyland® Hotel?

  • Een Koninklijke Ervaring: Treed binnen in een wereld waar Disney prinsen en prinsessen je als royalty behandelen. Van de luxe suites tot de majestueuze lobby, alles ademt sprookjesachtige pracht.
  • Gastronomisch Genieten: Onze culinaire restaurants serveren gerechten die niet alleen je smaakpapillen prikkelen, maar ook een feest zijn voor je ogen.
  • Uniek Disney Entertainment: Naast de magie in het park, biedt het hotel zelf ook een scala aan entertainment opties die je nergens anders zult vinden.

Maar het mooiste van alles? De glinstering in de ogen van je kinderen wanneer ze zich realiseren dat ze midden in hun favoriete Disney-verhaal verblijven.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu je verblijf en duik in de wonderbaarlijke wereld van het Disneyland® Hotel. De magie wacht op je!